U heeft vast al de "De 17.00 uur maatregel" meegekregen. Die telt ook voor ons.
Vanaf maandag vervallen de laatste lesuren van de dag.
Natuurlijk lossen we dit op. We kunnen de langere lessen van 1,5 uur naar 1 uur inkorten en we mogen 's morgens vroeg ook les geven van de directie van het Hotel.

Daarom onderstaand verzoek aan u, zodat wij snel kunnen schakelen:
Hierbij vraag ik alle ouders van 'onze kindjes' die in de laatste groepen van de dag zwemmen om mij even een persoonlijk mailbericht te sturen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met vermelding van de naam van uw kind erin.
Dan laat ik u zo snel mogelijk weten wat de consequenties voor de zwemgroep van uw kind zijn.
En natuurlijk hopen we u komende week optimistisch en gezond weer in het zwembad te zien!???? 

Minder weergeven
 
 
Aan de ouders van onze leerlingen, vanaf 6 november 2021

Helaas zijn we met ingang van vandaag wederom genoodzaakt om de door het kabinet opgelegde maatregelen uit te voeren.

DIT BETEKENT VOOR U:

Vanaf het moment dat u onze balie passeert en de besloten zwembadruimte betreedt (kleedruimte, zwemzaal, toilet), kunt u ons een geldige QR code laten zien en uw ID tonen.

EXTRA maatregel: In de openbare doorloopruimte van de schoonheidssalon tot de nooduitgang, bent u verplicht een mondkapje te dragen. Vanaf de zwembadbalie wordt uw QR code gecontroleerd.

Onderstaande maatregel komt uit het corona-protocol zwembranche: Een coronatoegangsbewijs (negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs) én een geldig ID-bewijs zijn verplicht bij binnenkomst van een zwembad voor iedereen van 18 jaar en ouder. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving*, geldt dit ook voor ouders van kinderen die naar zwemles gaan.

Dit bericht is ter kennisgeving voor onze klanten.

Uw vragen via mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

bruce en pups

 

Bekijk (en like!) onze facebook-pagina. U kunt ons nu ook volgen via facebook Willem Franke Zwemonderwijs