Vorige week vrijdag heb ik u blij gemaakt met het bericht dat we per 26.4 weer opstarten. Helaas moeten wij hierop terugkomen....
In het Paasweekend werden wij geïnformeerd vanuit het hotel, dat het zwembad pas een week later op maandag 3 mei weer in gebruik kan/mag worden genomen.
Op dit moment droogt het bad en staat het leeg vanwege een aanpassing en reparatie. Er wordt opnieuw gekit. Zwakke plekken zijn rigoureus aangepakt. Drogen is nu essentieel. Het vullen en verwarmen mag pas wanneer er geen enkel risico op lekkage meer is. En dat moet weloverwogen gedaan worden. Dat snappen we natuurlijk!
Maar we hebben hier de Paasdagen wel van wakker gelegen kan ik u verzekeren. Het voelde alsof we u in de steek lieten en vond de teleurstelling met name voor de kinderen afschuwelijk. Het is weliswaar overmacht maar we hadden liever voorkomen dat iedereen te vroeg blij was gemaakt.
Maar we zijn erg opgelucht en blij want gelukkig.....
hebben we gisteravond vanuit het hotel nogmaals en definitief bevestigd gekregen dat we inderdaad op 3 mei kunnen/mogen starten.
Er is nu al een goed alternatief voor de groepen maandag 15.00 en 16.30 uur. Dat lukt met medewerking van het hotel. Die ouders hebben inmiddels mail van mij gehad (check evt. uw spamfilter..). Voor de dinsdaggroepen en woensdag 13.15 en 14.00 uur kom ik later met alternatieven. Reageer aub niet via chat, maar via mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. indien u vragen of opmerkingen heeft.
Hou nog even vol alstublieft. Ondanks dat u er nu niets van merkt, wordt er in het zwembad van alles in beweging gezet en heel druk gewerkt aan een optimaal veilige en hygiënische badinrichting. Thuis heb ik mijn tanden gezet in een planning tot de zomer. Uiteindelijk valt het binnenkort allemaal op z'n plek. ????
 
We moeten met vaste lestijden werken. We benadrukken dat kinderen die verkouden zijn, koorts hebben, hoesten, niezen of niet lekker zijn, niet naar zwemles mogen komen. We zullen hier strikt mee omgaan.
Tot zover onze update. Vanwege extreem veel mailverkeer, kan ik tot mijn spijt, niet direct al uw vragen beantwoorden. Willem en ik wensen u fijne Paasdagen toe en hopen u snel weer te zien????
 
 
 
Kijk alstublieft regelmatig op onze website whfranke.nl of op facebook. Wij laten u weten zodra er meer bekend is.
Voor vragen, mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Geen messenger/chatberichten alstublieft.

 13 juni jl. is bij Willem Franke Particulier Zwemonderwijs het miljoenste diploma van ENVOZ in Nederland, uitgereikt.

Wij zijn enorm gevleid dat we zijn gevraagd om deze feestelijke gebeurtenis te organiseren. Het was een enorm feestelijke middag waarbij ook de CEO uit Engeland over is gekomen. Samen met een groep kindjes heeft Jill Schouten uit Akersloot enorm haar best gedaan. Ze was deze middag het stralend middelpunt. Vol trots heeft ze haar diploma in ontvangst genomen.  We willen ENVOZ bedanken voor de eer en alle complimenten die we als zwemschool hebben gekregen voor ons werk in de afgelopen jaren.

 

bruce en pups

 

Bekijk (en like!) onze facebook-pagina. U kunt ons nu ook volgen via facebook Willem Franke Zwemonderwijs