24.2.22: Bij ons is niet het glas maar het bad meer dan halfvol????.
Hierbij bevestigen we dat vanaf volgende week de zwemlessen weer van start gaan. Deze dagen wordt er schoongemaakt, gevuld en wordt de technische installatie opgestart. Willem is druk bezig met de voorbereidingen van zijn lessen. Er staat ons wederom een spannende, intensieve tijd te wachten. Maar we geloven erin dat alles verloopt zoals we het in ons hoofd hebben. We weten inmiddels wat ons te wachten staat en zijn voorbereid op de meeste situaties, al vinden we dat het nu wel eens tijd voor meevallers wordt.
We verheugen ons ook weer enorm op de groepen met nieuwe kindjes. Eindelijk mogen ze dan beginnen. Zo leuk om allemaal nieuwe gezichtjes te zien en te weten dat we de komende 1,5 jaar hun baken zijn. Ook na zoveel jaar, blijft het speciaal om zo'n belangrijke fase uit een kinderleven mee te maken. En te weten dat wij ze iets leren waar ze hun hele leven profijt van hebben.
Op dit moment ben ik allerlei informatiemails en de extra lessen aan het uitwerken. De extra lessen die we voorgesteld hebben, gaan in ieder geval door! Vragen graag mailen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Zodra we elkaar ook in het zwembad weer zien, kan ik u daar ook weer spreken en toelichting geven.
En dan nog de corona-maatregelen: zoals het er nu uitziet hoeft er vanaf maandag niet meer gecontroleerd te worden op QR codes en is het mondkapje en de 1.5m niet meer verplicht. Omdat Willem en ik, weliswaar met boostervaccinatie, nog steeds de (corona)dans ontspringen, blijven wij wel voorzichtig. Wij vragen u om kinderen die ziek zijn niet naar zwemles te brengen. Het is voor ons makkelijker om inhalen in te roosteren, dan dat Willem en/of ik uitvallen door corona.
Voor nu, wens ik u nog fijne laatste dagen in de krokusvakantie. We zien u graag weer vanaf volgende week!

Helaas zijn we met ingang van vandaag wederom genoodzaakt om de door het kabinet opgelegde maatregelen uit te voeren.

DIT BETEKENT VOOR U:

Vanaf het moment dat u onze balie passeert en de besloten zwembadruimte betreedt (kleedruimte, zwemzaal, toilet), kunt u ons een geldige QR code laten zien en uw ID tonen.

EXTRA maatregel: In de openbare doorloopruimte van de schoonheidssalon tot de nooduitgang, bent u verplicht een mondkapje te dragen. Vanaf de zwembadbalie wordt uw QR code gecontroleerd.

Onderstaande maatregel komt uit het corona-protocol zwembranche: Een coronatoegangsbewijs (negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs) én een geldig ID-bewijs zijn verplicht bij binnenkomst van een zwembad voor iedereen van 18 jaar en ouder. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving*, geldt dit ook voor ouders van kinderen die naar zwemles gaan.

Dit bericht is ter kennisgeving voor onze klanten.

Uw vragen via mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

bruce en pups

 

Bekijk (en like!) onze facebook-pagina. U kunt ons nu ook volgen via facebook Willem Franke Zwemonderwijs