quinty.stiffy.pups

Wij bieden iedere dag zwemles. Na schooltijd en in het weekend. Voor sommige dagen of tijden geldt een langere wachttijd of wordt pas gestart met een nieuwe groep, bij voldoende animo.

Voor informatie over mogelijkheden, graag even contact via email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   Sandra Franke 

Wij verzorgen uitsluitend groepslessen.  Er zijn geen mogelijkheden voor privélessen.

De groeplessen worden verzorgd door 2 ervaren professionele, volledig gediplomeerde instructeurs. 

Iedere les wordt van tevoren terdege voorbereid en uitgewerkt voordat deze aan uw kind wordt aangeboden. Achteraf evalueren wij hoe de les is verlopen en hoe we de volgende les gaan indelen. Per les wordt afwisselend gewerkt aan verleggen, conditioneren en nieuwe dingen leren.  Op deze manier is iedere stap tot het diploma bekend.

De groepen zijn 'in beweging' wat zoveel betekent dat kinderen die buitengewoon sterk en goed zwemmen, qua zwemniveau meer aankunnen, verder worden geplaatst en kinderen die wat meer moeite hebben, een stapje terug kunnen worden ingedeeld. Meer op het zwemniveau wat past bij hun mogelijkheden van dat moment.

Wij werken niet met grote verschillen in de zwemniveaus in één groep omdat dit een vertragende invloed heeft op de voortgang van de 'sterkste' kinderen uit een groep.

Door de grootte van het zwembad in hotel Akersloot, wordt uw kind ook conditioneel sterker. Het kan de vereiste banen leren zwemmen. Het aangename water (31 graden). Voor alle diploma's kan in hetzelfde bad worden afgezwommmen. We werken met een kleine groep per instructeur maar kunnen wel het hele (23 m) bad gebruiken. In de kleinere privébadjes, leren de kinderen heel beschermd en gecontroleerd zwemmen. Maar daar leren kinderen niet om weerbaar te worden omdat ze steeds de kant kunnen pakken. Kinderen moeten ook de gelegenheid krijgen om zich zelfverzekerd te voelen een groot (en diep) en drukker zwembad. 

 

Tarieven:

 Informeer naar onze tarieven. Uw kind heeft gemiddeld 60 lessen nodig voor een A diploma. U betaalt per periode van (meestal) 8 weken. Geen inschrijfgeld, geen kosten voor afzwemmen en diploma. 

Informeer naar onze snelcursus voor het B diploma. Deze cursus gaat voor een all in prijs. Zeer aantrekkelijke snelcursus met diplomagarantie. Dit is een snelcursus in een vakantie met diploma-garantie. U kunt inschrijven voor de week opvolgend na het afzwemmen. Anders in de daaropvolgende vakantie. Dit is een goed alternatief voor kinderen die even genoeg hebben van zwemmen. Juist de korte pauze van een paar weken, waarin u bijv. zelf 2,3 keer gaat vrijzwemmen, doet ze goed. Dan geeft de flinke boost van de B cursus in de volgende vakantie, u de garantie dat uw kind een sterke en zelfverzekerde zwemmer wordt. En ze beleven enorm veel plezier in de cursus, waardoor ze totaal niet het gevoel hebben dat ze 'moeten zwemmen'.

Voor het C diploma kunt u inschrijven. Bij voldoende inschrijvingen, starten wij met een nieuwe groep.