bruce.springterin

Voor inschrijven voor de zwemlessen of specificieke vragen, kunt u ook terecht via email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   

 

We werken met een wachtlijst voor 'jonge kinderen'. Soms lukt het om kinderen die (bijna) 5 jaar zijn, te laten starten. Helaas kunnen we dit niet ruim van tevoren aangeven.  kunt het beste even informeren via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  om naar de laatste stand van zaken te vragen.

Wij huren het zwembad van Hotel Akersloot. De zwemwaterkwaliteit wordt iedere maand gecontroleerd. Uw kind zwemt in een door de Provincie Noord-Holland, goedgekeurde zweminrichting.

Wij zullen altijd ons uiterste best doen om de reeds gestarte lessen voor het A-diploma binnen de door ons gestelde termijn van ca. 1,5 jaar´ af te ronden op de dag en tijd waarop uw kind is ingeroosterd. 

Incidenteel zijn er omstandigheden waardoor wij u verzoeken om te schuiven van lestijd. Bij uitzondering, door overmacht, kan het nodig zijn om zwemdag of tijd te wijzigen.  Dit gaat altijd in overleg met u.